Silver Rayleigh

Silver Rayleigh

Silver Rayleigh ปัจจุบันอายุ 78 ปียังไม่มีการเปิดเผยค่าหัว ปรากฏตัวครั้งแรกในมังงะบทที่ 19 แต่มีบทบาทสำคัญในตอนหมู่เกาะชาบอนดี ด้วยโชคชะตาทำให้เรย์ลีได้พบกับมังกี้ดีลูฟี่และกลายเป็นลูฟี่ในฐานะครูสอนฮาคิในรูปแบบต่างๆ

Rayleigh สามารถใช้ Haki King, Haki Armor (Ryuoo), Haki สังเกตได้อย่างชำนาญ เรย์ลีเป็นเพื่อนที่ล่องเรือไปกับโรเจอร์ตั้งแต่แรกเริ่มและเป็นหนึ่งในคนที่รู้ประวัติทั้งหมดของโลก One Piece รวมถึงเรื่องราว “100 ปีที่ว่างเปล่า”
อุซปถามเรย์ลีย์ว่าของชิ้นนี้คืออะไร แต่ลูฟี่หยุดทันเวลาไม่งั้นเราคงรู้แล้วว่า ONE PIECE คืออะไร ใกล้จะจบแล้ว สนุกดีครับ ^^

Rayleigh เป็นหนึ่งในนักดาบที่มีทักษะสูงที่สุด สามารถรับมือกับคิซารุได้ด้วยวัยเพียงแค่นี้ฉันไม่อยากคิดเลยว่าถ้าเป็นชายหนุ่มจะโหดร้ายแค่ไหนการช่วยเหลือของเรย์ลี่ (และบาร์โธโลมิวคุมะ) ในวันนั้นมีส่วนสำคัญในการทำให้กลุ่มหมวกฟางของเราดำเนินต่อไป วันนี้.

คุมะรู้สึกขอบคุณกลุ่มหมวกฟางจริงๆ หวังว่าลูฟี่และทุกคนจะกลับมาช่วยคุมะได้
ปัจจุบัน Rayley ใช้ชีวิตในวัยเกษียณและเฝ้าดู “ต้นอ่อน” เติบโตและกลายเป็นต้นไม้ที่เติบโตต่อไป

Silver Rayleigh

Silver Rayleigh

currently 78, the bounty has not been disclosed. He first appeared in the manga chapter 19, but played an important role in the Shabondi Islands episode. By fate, Rayleigh meets Monkey D. Luffy and becomes Luffy as a Haki teacher in various ways.

Rayleigh can skillfully use Haki King, Haki Armor (Ryuoo), Haki to observe. Rayleigh was a friend who sailed with Roger from the beginning and was one of the people who knew the entire history of the One Piece world, including the “100 Years Empty” story.
Usopp asked Rayley, What is this item? But Luffy stops in time or we already know what ONE PIECE is. It’s almost over, it’s fun ^^

Rayleigh was one of the most skilled swordsmen. Able to deal with Kizaru at this age, I don’t even want to imagine how cruel it would be if it was a young man. (and Bartholomewkuma) that day played a big part in keeping our Straw Hats going today.

Kuma is really grateful to the Straw Hats. Hopefully Luffy and everyone can come back to help Kuma.
Rayley is currently living in retirement and watching the “sapling” grow and become the next tree.

ขอบคุณผู้สนับสนุนจาก : google

Please Post Your Comments & Reviews