black mustache

black mustache

black mustache มือขวา ผลความมืด ยามิ ยามิ (สายโรเกีย) – มีพลังในการดูดกลืนทุกสิ่งรวมถึงทำให้พลังของผลปีศาจชนิดอื่นสิ้นสภาพกลายเป็นคนปกติ ที่เคยใช้จัดการกับ เอส
2.มือซ้าย ผลแผ่นดินไหว กูระ กูระ (สายพารามีเซีย) – มีพลังในการสร้างคลื่นแผ่นดินไหวที่สามารถจมเกาะได้ในพริบตา เดิมทีพลังนี้เป็นของหนวดขาวแต่เมื่อหนวดขาวตายไป ทีชก็ทำการดึงพลังนี้มาเป็นของตัวเอง

ทำตัวให้เงียบที่สุดไม่แสดงออกทั้งความสามารถและพลัง หรือแม้แต่ตำแหน่งหัวหน้ากลุ่มกองรบที่ 2 ของโจรสลัดหนวดขาวเค้าก็ปฏิเสธที่จะรับมันเพื่อไม่ให้เป็นเป้าสายตาของพวกทหารเรือ เวลาแห่งการรอคอยของทิชสิ้นสุดลงเมื่อเค้าอายุ 36 ปี เมื่อวันหนึ่งสิ่งที่เค้าค้นหามาชั่วชีวิตก็มาอยู่เบี้องหน้าเมื่อซัจหัวหน้าหน่วยรบที่ 4

สามารถหาผลปีศาจแห่งความมืดพบโดยกฏของกลุ่มกล่าวว่า ”ผู้ค้นพบผลไม้ปีศาจมี สิทธ์ที่จะกินมันได้ทุกเมื่อ” ทำให้เค้าไม่มีทางเลือกมากนักจำเป็นต้องฆ่า และ งเอาผลปีศาจมาเป็นของของตนก่อนที่ ซัจ จะกินมันแม้รู้ว่ามันเป็นการผิดกฏอย่างร้ายแรงแต่เมื่อเค้าเป็นผู้ครอบครอง พลังที่ร้ายกาจที่สุดแล้วใครกันที่จะหยุดเค้าได้

black mustache

black mustache Right Hand, Dark Fruit Yami Yami (Rogue type) – Has the power to absorb everything and neutralize other demon fruit powers. as used to deal with S
2.Left-handed Earthquake effect Gura Gura (Paramecia line) – Has the power to create seismic waves that can sink into the island in the blink of an eye. Originally, this power belonged to Whitebeard, but when Whitebeard died, Teach took this power for himself.

Keep yourself as quiet as possible, not showing off both your abilities and power. Even Whitebeard Pirates’ 2nd Battalion Leader, he refused to accept it in order not to be a sight for the sailors. Tish’s long wait came to an end when he was 36 years old, when one day the thing he had been searching for all his life came to the fore when the 4th Squad Leader, Sach.

Demon Fruit of Darkness can be found by the rules of the group saying. “The devil fruit discoverer has The right to eat it at any time.” This left him without much choice and had to kill and take the Devil Fruit as his own before Saj could eat it, even though he knew it was a serious violation. occupy Who’s the worst power, who can stop him?

ขอบคุณผู้สนับสนุนจาก : google

Please Post Your Comments & Reviews