วันอังคาร, มิถุนายน 22, 2021

perona

perona เพโรน่าเจ้าหญิงผีจาก One Piece Perona หรือที่รู้จักกันในชื่อ Ghost Princess เธอเป็นเด็กสาวแสนซนที่ยังคงมีนิสัยขี้เล่นและเป็นเด็ก เพโรน่าชอบของน่ารักตามรสนิยม โดดเด่นด้วยตุ๊กตาที่ชื่อว่าคุมาชิ คนโง่ เป็นซอมบี้ตัวโปรด

เพโรน่ามีเอกลักษณ์ที่ดวงตากลมโตเหมือนไส้ครีมสีขาว เธอมีความปรารถนาที่จะสร้างดินแดนแห่งความฝันที่จะเปลี่ยนทุกอย่างให้กลายเป็นซอมบี้เขาเข้าร่วมกับผู้ใต้บังคับบัญชาของโมเรียดูแลความปลอดภัยในพื้นที่ หน้าปราสาทใน Thriller Bark

Perona ปรากฏตัวครั้งแรกใน Thriller Bark โดยไม่ระบุอายุ เธอใช้ความสามารถที่ได้รับพลังจากผลไม้ปีศาจฟาดใส่กลุ่มหมวกฟางจนพวกเขาแทบจะลุกขึ้นยืนไม่ได้ แต่ความมั่นใจของเธอหายไปเกือบหมดเมื่อเธอได้พบกับคู่ต่อสู้ที่เกือบสมบูรณ์แบบซึ่งสามารถต้านทานพลังของเธอได้

Perona ขับเคลื่อนโดย Horo Horo no Mi / Hollow-Hollow Fruit ซึ่งเป็นผลไม้ปีศาจพารามีเซียที่ใช้ สร้างภูติสีขาวที่เรียกว่าโกสต์ให้อยู่ในรูปแบบที่แยกจากกันซึ่งสามารถใช้ในการต่อสู้ได้ตามต้องการโดยแต่ละวิญญาณที่เธอสร้างขึ้น ออกจะมีความสามารถและพลังในการโจมตีที่แตกต่างกัน

perona
perona

perona

the ghost princess from One Piece, also known as Ghost Princess, is a mischievous young girl who is still playful and young. likes cute things according to taste. Characterized by a doll named Kumachi, the fool is a favorite zombie.

is unique in that her eyes are big like white cream filling. Desiring to create a dreamland that turns everything into zombies, he joins Moria’s subordinates to keep safe in the castle front area in Thriller Bark.

first appeared in Thriller Bark without age. She used the power that was empowered by the devil fruit to strike at the Straw Hats that they could barely stand. But her confidence was almost lost when she met an almost perfect opponent who could resist her power.

is powered by Horo Horo no Mi / Hollow-Hollow Fruit, a paramecia devil fruit. Creates a separate form of white spirits called ghosts that can be used in combat as needed by each spirit she creates. They have different attack abilities and powers.

ขอบคุณผู้สนับสนุนจาก : google

Please Post Your Comments & Reviews