วันอังคาร, มิถุนายน 22, 2021

อดีตพลโทเซ็ตโต้

อดีตพลโทเซ็ตโต้

อดีตพลโทเซ็ตโต้ ทหารเรือยศสูงในปัจจุบันหลายต่อหลายคนไล่ตั้งแต่พลโทถึงพลเอกล้วนผ่านการเคี่ยวเข็ญของเขาทั้งนั้น เซ็ตโต้เป็นคนจริงจังมาตั้งแต่วัยหนุ่มและศรัทธาในความยุติธรรมมาตั้งแต่เมื่อครั้งยังเป็นเด็ก

มีรูปร่างสูงใหญ่ด้วยกล้ามเนื้อและสวมเสื้อคลุมทหารเรือแต่เป็นสีดำ มีแขนกลขนาดใหญ่ที่ทำจากหินไคโรเซกิเป็นอาวุธอยู่ที่แขนขวาซึ่งมีไว้เพื่อจัดการผู้มีพลังจากผลปีศาจให้ราบคาบ ในอดีตเซ็ตโต้เป็นคนที่เชื่อมั่นในความยุติธรรมและกล้าหาญ

เขาเป็นทหารเรือรุ่นเดียวกับการ์ป เซ็นโงคุและมียศสูงถึงพลเอกตั้งแต่อายุยังน้อย ชีวิตของเขาดูเหมือนจะมีความสุขดีจนกระทั่งเหตุการณ์ที่ลูกชายและภรรยาของเขาถูกโจรสลัดฆ่าตาย

ไอน์และบินซ์เท่านั้น แม้แขนขวาของเขาถูกตัดขาดไปแต่เขาก็ยังเชื่อมั่นในความยุติธรรม เซ็ตโต้ได้รับอาวุธใหม่ที่ทำจากหินไคโรเซกิแทนแขนขวาที่สูญเสียไป

ฝันร้ายของเขาได้มาถึงเมื่อรัฐบาลโลกได้เชิญโจรสลัดที่ฆ่าลูกน้องของเขาให้เข้าเป็นเจ็ดเทพโจรสลัด ความอยุติธรรมที่บังเกิด ความสูญเสียครั้งสำคัญในชีวิตของเซ็ตโต้ได้สร้างความเกลียดชังที่มีต่อโจร

อดีตพลโทเซ็ตโต้

อดีตพลโทเซ็ตโต้

Former Lieutenant Seto Many of the current high-ranking sailors, from lieutenant to general, all went through his exertion. Setto has been a serious man since his youth and has faith in justice since he was a kid.

He has a tall, muscular body and wears a navy coat, but in black. There was a huge mechanical arm made of Kairo Seki stone as a weapon on his right arm that was meant to defeat the mighty ones from the demon fruit. In the past, Setto was a man who believed in fairness and courage.

He’s the same sailor as Karp. Sengoku and ranks as a general at a young age. His life seemed to be happy until his son and his wife were killed by a pirate.

Ain and Binz only. Although his right arm had been severed, he believed in justice. Setto receives a new weapon made of Kairo Seki stone in place of his lost right arm.

His nightmare has come when the world government has invited the pirates who killed his followers to become the Shichibukai. The injustice that caused A major loss in Setto’s life has created a hatred for Thieves.

ขอบคุณผู้สนับสนุนจาก : google

Please Post Your Comments & Reviews