วันอังคาร, มิถุนายน 22, 2021

บาโซโลมิวคุมะ

บาโซโลมิวคุมะ

บาโซโลมิวคุมะ อดีตโจรสลัดที่ป่าเถื่อนและโหดเหี้ยมที่สุด เป็นเพื่อนกับมังกี้ ดรี ดราก้อนและเอ็มเพอริโก้ อิวานคอฟ ผู้นำและหัวหน้าระดับสูงของคณะปฏิวัติ คุมะได้เข้ามาเป็น 7 เทพโจรสลัด และได้รับการดัดแปลงจากรัฐบาลโลก

ให้เป็นอาวุธมนุษย์ตัวต้นแบบ นามว่า แปซิฟิสต้า และยังได้เคยปะทะกับ ลูฟี่ที่หมู่เกาะชาบอนดี้ ในขณะ ที่เค้ายังมีความทรงจำเหลืออยู่หรือก็คือก่อนกลายเป็นหุ่นยนตร์โดยสมบูรณ์ จึงได้ทำการส่งแต่ละคนไปยังที่ต่างๆ โดยให้รัฐบาลคิดว่าโดนฆ่าตายหมดแล้ว

เป็นชายผู้มีร่างกายใหญ่โตและสูงเป็นอันดับ 2 ของกลุ่ม 7 เทพ โจรสลัด บาโซโลมิว คุมะ ข่าวลือที่ว่าเป็นคนป่าเถื่อนนั้นจริงๆ และคุมะเป็นคนเงียบและไม่ฆ่าใครเลย เค้าต่อสู้จนชนะแต่ก็ไม่เคยฆ่าใช้พลังพิเศษในการส่งคนเหล่านั้น ไปยังที่ต่างๆ บาโซโลมิว คุมะ เป็นผู้มีพลังจาก

ผลอุ้งตีนหมี มีความสามารถในรูปแบบโดยรวมเรียกว่าการผลัก พลังของผลอุ้งเท้า โดยหลักคือ การวาร์ปการผลัก มีความสามารถวาร์ปวัตถุหรือสสารทุกชนิดได้ แม้กระทั่งอากาศหรืออากาศธาตุอย่างผีก็สามารถผลักได้

บาโซโลมิวคุมะ

บาโซโลมิวคุมะ

Basolomew Kuma The most ferocious and brutal former pirate. Become friends with Monkey Dragon and Emperigo Ivankov, the revolutionary leader and chief leader. Kuma became the Seven Pirate Gods and was converted by the World Government.

As a prototype human weapon called the Pacificista, and has also clashed with Luffy in the Shabondi Islands while he still has memories, that is, before he completely turned into a robot. Therefore sent each person to different places By having the government think that he had all been killed.

This is the second tall and tall man of the Seven Pirate Gods Basolomewkuma. And Kuma is quiet and doesn’t kill anyone. He fought until he won, but never killed, using his super power to send them. Going to different places, Basolomew Kuma is a powerful man from

Bear paw fruit Has the ability to collectively form a push. The power of the paw effect is primarily propulsion, repulsion. Has the ability to teleport all kinds of objects or matter. Even ghostly air or air can push it.

ขอบคุณผู้สนับสนุนจาก : google

Please Post Your Comments & Reviews