ทีชหนวดดำ

ทีชหนวดดำ

ทีชหนวดดำ (Blackbeard) อายุ 40 ปี (เกิด 3 สิงหาคม)
ส่วนสูง 344 ซม.
เรือ Blackbeard Pirates raft
ตำแหน่ง กัปตันกลุ่มโจรสลัดหนวดดำ
อาวุธ ปืนสั้น
ค่าตัว 900 ล้านเบรี่
ผลปีศาจ 2 ชนิด

ทีชหนวดดำ

มือขวา ผลความมืด ยามิ ยามิ (สายโรเกีย) – มีพลังในการดูดกลืนทุกสิ่งรวมถึงทำให้พลังของผลปีศาจชนิดอื่นสิ้นสภาพกลายเป็นคนปกติ ดั่งเช่นที่เคยใช้จัดการกับ เอส
2.มือซ้าย ผลแผ่นดินไหว กูระ กูระ (สายพารามีเซีย) – มีพลังในการสร้างคลื่นแผ่นดินไหวที่สามารถจมเกาะได้ในพริบตา เดิมทีพลังนี้เป็นของหนวดขาวแต่เมื่อหนวดขาวตายไป ทีชก็ทำการดึงพลังนี้มาเป็นของตัวเอง

ทำตัวให้เงียบที่สุดไม่แสดงออกทั้งความสามารถและพลัง หรือแม้แต่ตำแหน่งหัวหน้ากลุ่มกองรบที่ 2 ของโจรสลัดหนวดขาวเค้าก็ปฏิเสธที่จะรับมันเพื่อไม่ให้เป็นเป้าสายตาของพวกทหารเรือ เวลาแห่งการรอคอยของทิชสิ้นสุดลงเมื่อเค้าอายุ 36 ปี เมื่อวันหนึ่งสิ่งที่เค้าค้นหามาชั่วชีวิตก็มาอยู่เบี้องหน้าเมื่อซัจหัวหน้าหน่วยรบที่ 4

สามารถหาผลปีศาจแห่งความมืดพบโดยกฏของกลุ่มกล่าวว่า ”ผู้ค้นพบผลไม้ปีศาจมี สิทธ์ที่จะกินมันได้ทุกเมื่อ” ทำให้เค้าไม่มีทางเลือกมากนักจำเป็นต้องฆ่า และ งเอาผลปีศาจมาเป็นของของตนก่อนที่ ซัจ จะกินมันแม้รู้ว่ามันเป็นการผิดกฏอย่างร้ายแรงแต่เมื่อเค้าเป็นผู้ครอบครอง พลังที่ร้ายกาจที่สุดแล้วใครกันที่จะหยุดเค้าได้

ทีชหนวดดำ

Teach Blackbeard (Blackbeard) Age 40 (born August 3)
Height 344 cm.
Blackbeard Pirates raft. Captain of the Blackbeard Pirates: Weapon. Carbine: 900 million Berries value, 2 types of demon fruit.

. Right-handed Dark Fruit Yamiyami (Rogia) – Has the power to absorb everything, as well as to normalize the power of other demonic fruit. As used to deal with the S.
2. Left-handed Kurakura earthquake (Paramecia) – Has the power to create earthquake waves that can sink in the blink of an eye. Originally, this power belonged to Whitebeard, but when Whitebeard died. Teach took this power into her own.

Keep himself quiet as possible, not showing both ability and power. Or even the position of the Whitebeard Pirates’ 2nd squad leader, he refused to accept it so as not to be a target for the sailors. Tish’s waiting time came to an end when he was 36 years old.One day, what he had been searching for all his life came to the fore when he sat up with the 4th commander.

The dark demon fruit can be found by the clan rules. ”Who discovered the devil fruit there The right to eat it at any time. ”He had no choice but to kill and take the demon fruit for his own before he could eat it, although he knew it was a serious illegal act. occupy The most ferocious power, who can stop him?

ขอบคุณผู้สนับสนุนจาก : google

Please Post Your Comments & Reviews

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *