อิมเพลดาวน์

อิมเพลดาวน์

อิมเพลดาวน์ คือเรือนจำของรัฐบาลโลก และเป็นหนึ่งในสามสถานที่สำคัญของรัฐบาลควบคู่กับเอนิเอสล็อบบี้และศูนย์บัญชาการใหญ่กองทัพเรือ อิมเพลดาวน์เป็นคุกใต้น้ำซึ่งตั้งอยู่ในคาล์มเบลท์ ถือคุกที่มีมาตรการความปลอดภัยสูงที่สุดในโลก ใช้คุมขังอาชญากรและโจรสลัดที่มีความอันตราย

แม้อิมเพลดาวน์จะเป็นคุกของรัฐบาลแต่ก็มีกฎระเบียบเป็นของตนเองอย่างเคร่งครัด ผู้มีอำนาจสูงสุดในคุกคือหัวหน้าพัศดีซึ่งได้รับการแต่งตั้งโดยรัฐบาลโลก

แม้หัวหน้าพัศดีจะถูกแต่งตั้งโดยรัฐบาลแต่ก็ไม่ได้หมายความว่ารัฐบาลจะสามารถสั่งการคุกได้โดยตรง ข้อสั่งการใดๆต้องผ่านทางหัวหน้าพัศดีเท่านั้น

ก่อนการแหกคุกครั้งใหญ่ซึ่งนำโดยลูฟี่และบากี้นั้น ในประวัติศาสตร์ของอิมเพลดาวน์มีเพียงบุคคลเดียวที่เคยแหกคุกออกไปได้จนสำเร็จ นั่นคือราชสีห์ทองคำชิกิ เขาตัดขาสองข้างของตนเองเพื่อให้ใช้พลังจากผลปีศาจได้ก่อนที่จะเหาะหนีออกไป

เป็นผู้คุมคุกนรกที่มีรูปร่างดูดคล้ายปีศาจฟิรเอาน์ของอียิปต์ ประกอบด้วยคิ้วที่ดูเหมือนเขา มีฟุงขนาดใหญ่ และมีปีกปีศาจที่ด้านหลัง สวมใส่เสื้อผ้าเพียงกางเกงที่มีสัญลักษณ์คุกนรก

อิมเพลดาวน์

อิมเพลดาวน์

Impel Down is a world government prison. It is one of three government landmarks, alongside the ENIS Lobby and the Royal Navy Headquarters. Impel Down is an underwater prison located in Calmbelt. Holds the prisons with the highest security measures in the world. Used to imprison dangerous criminals and pirates.

Although Impeldown is a government prison, it has its own strict regulations. The highest authority in the prison is the Chief Warden appointed by the world government.

Even the chief warden is appointed by the government, this does not mean that the government can direct the jail. Any instructions must be made through the Chief Warden only.

Before the big break, led by Luffy and Bucky. In Impel Down’s history, there is only one person who has successfully escaped from prison. That is the Golden Lion Shiki. He cut off both of his legs to use the power of the demon fruit before flying away.

Be the warden of a prison inferno that looks like the evil Pharaoh of Egypt. With eyebrows that look like him There is a large fong. And has demon wings on the back Wear only clothes with the Jail of Hell sign.

ขอบคุณผู้สนับสนุนจาก : google

Please Post Your Comments & Reviews

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *