ดาบบุปผา วิสต้า

ดาบบุปผา วิสต้า

ดาบบุปผา วิสต้า (ฟลาวเวอร์ซอร์ดวิสต้า) จากเรื่องวันพีซผู้นำคนที่ 5 ของกลุ่มโจรสลัดหนวดขาว เช่นเดียวกับมัลโก้วิสต้าอยู่กับหนวดขาวมานาน

Vista เป็นนักดาบที่เก่งที่สุดของกลุ่มโจรสลัดหนวดขาว มีเพลงดาบคู่ที่ดุร้ายซึ่งมิฮอว์คตาเหยี่ยวซึ่งได้ชื่อว่าเป็นนักดาบที่เก่งที่สุดในโลกก็ยอมรับในฝีมือของเขาและยังมีฮาคิของเกราะและการเจาะที่สามารถโจมตีร่างจริงของผู้มีพลัง ปีศาจ Loggia

ในสงครามที่มารีนฟอร์ดวิสต้าต้องสกัดกั้นมิฮอว์คที่กำลังไล่ตามลูฟี่ สำหรับเขาคิดว่าโชคดีที่ได้ต่อสู้กับนักดาบที่เก่งที่สุดในโลก หลังจากการตายของเอซวิสต้าพร้อมกับกลุ่มโจรสลัดหนวดขาวและจระเข้ช่วยหยุดอาคาอินุไม่ให้ทำร้ายลูฟี่ เพราะลูฟี่คือเอซผู้ชายที่มีชีวิตของตัวเองปกป้องกงที่ซึ่งแชงซ์จะมายุติสงคราม

นักดาบอันดับหนึ่งในหนวดขาวผู้มีวิชาดาบที่ดุร้ายที่สุดในสงครามมารีนฟอร์ดวิสต้าแสดงให้เห็นถึงฝีมือดาบคู่ที่เขาไม่ได้ด้อยไปกว่ามิฮอว์ก นอกจากนี้การยอมรับในความแข็งแกร่งของมิฮอว์คเป็นการรับประกันความแข็งแกร่งของ Blossoms Sword Vista นี้

ดาบบุปผา วิสต้า
ดาบบุปผา วิสต้า

ดาบบุปผา วิสต้า

Flower Sword Vista (Flower Sword Vista) from the story One Piece, the fifth leader of the Whitebeard Pirates. Like Malco, Vista has been with Whitebeard for a long time.

Vista was the best swordsman of the Whitebeard Pirates. There is a fierce double sword song that Mihawk-eyed Hawk, who is known as the best swordsman in the world, also admits his skill and also has a haki of armor and penetration that can attack the real body of powerful people. The Loggia Demons

In the war at Marine Ford Vista must intercept Mihawk who is pursuing Luffy. For he thought it was fortunate to fight with the best swordsmen in the world. After the death of Ace Vista, along with the Whitebeard Pirates and Crocodile, help stop Akainu from harming Luffy. Because Luffy is the man Ace with his own life defending the Kong, where Shangz will come to end the war.

The number one swordsman in the Whitebeard, who has the most ferocious swordsmanship In the war, Marineford Vista demonstrated the double swordsmanship that he was not inferior to Mihawk. Plus, Mihawk’s acceptance of his strength was a great guarantee of the strength of this Blossoms Sword Vista.

ขอบคุณผู้สนับสนุนจาก : google

Please Post Your Comments & Reviews