วันอังคาร, มิถุนายน 22, 2021

ไดม่อน โจส

ไดม่อน โจส

ไดม่อน โจส หัวหน้าหน่วยที่ 3 ของกลุ่มโจรสลัดหนวดขาว บุรุษเพชรที่แข็งแกร่งของกลุ่มโจรสลัดหนวดขาว Jos เป็นหนึ่งในโจรสลัดที่เก่าแก่ที่สุดของกลุ่มโจรสลัดหนวดขาว บุคลิกของเขาเป็นคนพูดน้อยและมีสีหน้าจริงจังตลอดเวลาเรียกได้ว่าเป็นคนดุมากกว่าพูดเก่ง

สำหรับความสำคัญของเขาในกลุ่มของหนวดขาวนั้นเชื่อว่าเป็นรองแค่หนวดขาวและมัลโก้เท่านั้น แม้ว่าจะไม่ใช่คนช่างพูด แต่โจดูเหมือนจะเป็นโจรสลัดที่มั่นใจในความสามารถของตัวเองมาก

เขามีร่างกายส่วนบนที่ใหญ่โตดังนั้นเขาจึงมีความแข็งแกร่งอย่างมากที่เขายกก้อนน้ำแข็งขนาดยักษ์เพียงอย่างเดียวบวกกับพลังของผลไม้ปีศาจที่เปลี่ยนร่างกายของเขาให้เป็นเพชรมันทำให้เขาต่อสู้ด้วยความมั่นใจ

ฮาคิ

  • “ฮาคิสังเกตการณ์” (Kenbunshoku Haki)
  • การสังเกตฮาคิทำให้ผู้ครอบครองสามารถจดจำตัวตนและตำแหน่งของศัตรูรอบตัวได้ สำหรับผู้คนบน Skypiea ความสามารถนี้เรียกว่า Mantra Haki Observation ช่วยให้คุณอ่านการเคลื่อนไหวของศัตรูที่กำลังจะเกิดขึ้นในช่วงเวลาสั้น ๆ รวมถึงการรับรู้ถึงความสามารถในการเข้าถึงจิตใจของบุคคล
  • “ การเสริมสร้างฮาคิ” (Busoshoku Haki)
  • Haki Armor / Reinforcing Haki ทำให้เจ้าของมีความแข็งแกร่งของชุดเกราะที่มองไม่เห็น ความพิเศษของ Haki Reinforce คือการโจมตีที่แท้จริงของผู้มีพลังจากผลปีศาจ และสามารถเพิ่มความทนทานจนกลายเป็นเหล็กเคลือบสีดำอีกด้วย

ผลปีศาจ “ไดยะไดยะ” เพชรผลพารามีเซีย
สามารถเปลี่ยนร่างกายให้เป็นเพชรสีน้ำเงินซึ่งโดดเด่นด้วยความแข็งแกร่งอย่างมากด้ายของโดฟลามิงโก้ยังไม่สามารถตัดได้หรือสามารถใช้เพื่อรับพลังงานดาบของมิฮอว์คได้โดยไม่มีรอยขีดข่วน แม้แต่ลูกปืนใหญ่ก็ไม่สามารถระคายเคืองผิวหนังได้ นี่จึงเป็นพลังที่ไม่สามารถใช้ความรุนแรงเพื่อทำลายมันได้ สิ่งที่ทำลายความแข็งแกร่งนี้ได้คืออุณหภูมิ

ไดม่อน โจส
ไดม่อน โจส

ไดม่อน โจส

Diamond Jose, Unit 3 Leader of the Whitebeard Pirates
The strong diamond man of the Whitebeard Pirates.
Jos is one of the earliest pirates of the Whitebeard Pirates. His personality is very understated and has a serious expression all the time, known as a fierce rather than talking guy.

As for the importance of him in the Whitebeard’s group, it was believed that it was only inferior to Whitebeard and Malco. Although not a chatterer, Joe seems to be a very confident pirate of his own abilities.

He had a huge upper body, so he had tremendous stamina that he lifted a giant block of ice alone, combined with the power of the demon fruit that transformed his body into diamonds, it made him fight with confidence.

Haki

  • “Haki Observation” (Kenbunshoku Haki)
  • Haki observing allows the possessor to recognize the identity and position of the enemies around him. For the people on Skypiea, this ability is called Mantra. Haki Observation allows you to read the movement of enemies that are about to occur for a short period of time. Including the perception of being able to reach the mind of a person
  • “Strengthening Haki” (Busoshoku Haki)
  • Haki Armor / Reinforcing Haki gives the owner the strength of an invisible armor. The special strength of Haki Reinforce is the real attack of the powerful person from the demonic effect. And can increase durability until it becomes a black steel coating as well

Devil Fruit “Daiya Daiya”, Diamond Fruit, Paramecia
Able to transform the body into a blue diamond, which is characterized by great strength, the thread of Doflamingo is still unable to cut, or can be used to receive Mihawk’s sword energy without any scratch. Even a cannonball cannot irritate the skin. So this is a force that cannot be used by violence to destroy it. What can destroy this strength is temperature.

ขอบคุณผู้สนับสนุนจาก : google

Please Post Your Comments & Reviews