วันอังคาร, มิถุนายน 22, 2021

พอร์ทกัส ดี. เอส

พอร์ทกัส ดี. เอส

พอร์ทกัส ดี. เอส จาก One Piece ฉายา “Fire Fist Ace” ผู้นำคนที่สองของกลุ่มโจรสลัดหนวดขาวและทายาทเพียงคนเดียวของ Pirate King Gold D. Ro เจอร์รี่แม้จะเป็นลูกของโรเจอร์ แต่เอซก็ปฏิเสธที่จะใช้นามสกุลเดียวกัน

เขาเกลียดตัวเองที่มีสายเลือดของโรเจอร์และเลือกที่จะใช้นามสกุลของแม่ของเขา Portgas D Rouge ผู้หญิงคนเดียวใน One Piece ซึ่งเป็นลูกหลานของ D และเป็นผู้หญิงคนเดียวในโลก เพื่อแลกกับชีวิตของแม่เพื่อแลกกับการเกิดของเธอใบหน้าของ Ace มีฝ้ากระเช่นเดียวกับแม่ของเธอ

เอซปรากฏตัวขึ้นขณะช่วยลูฟี่จากการไล่ตามของสโมคเกอร์ เอซเข้าร่วมกับลูฟี่และขอออกเดินทางเมื่อได้เบาะแสของเทอร์ ระหว่างการเดินทาง Ace ได้เล่าว่าทำไมเขาถึงต้องออกเดินทางเพื่อตามหา Teach และเป้าหมายของเขาที่จะทำให้หนวดขาวเป็นราชาโจรสลัด แม้จะไม่ใช่สายเลือดเดียวกัน แต่ความสัมพันธ์ระหว่างเอซ

ซาโบและลูฟี่แข็งแกร่งกว่าพี่น้องที่คลานไปด้วยกัน เอซออกเดินทางเป็นโจรสลัดเมื่อ 3 ปีก่อนลูฟี่และก่อตั้งกลุ่มโจรสลัดของตัวเอง Mera Mera no Mi: Flare Fruit ผลไม้ปีศาจประเภทโรเกียที่สามารถเปลี่ยนเป็นไฟและใช้ไฟเป็นอาวุธในการโจมตีศัตรูจากระยะไกล

พอร์ทกัส ดี. เอส
พอร์ทกัส ดี. เอส

พอร์ทกัส ดี. เอส

Portgas D Ace from One Piece, nicknamed “Fire Fist Ace”, the second leader of the Whitebeard Pirates and the only descendant of the Pirate King Gold D. Ro. Jerry, despite being Roger’s child, Ace refused to use the same surname.

He hated himself for the blood of Roger and opted to use his mother’s surname, Portgas D Rouge, the only woman in One Piece who was a descendant of D and to be the only woman in the world. In return for the mother’s life in exchange for her birth, Ace’s face has the same freckles as her mother.

Ace appears while rescuing Luffy from the pursuit of Smokers. Ace joins Luffy and asks to depart when Teach’s clue is obtained. During the trip, Ace shared why he had to go on a journey to find Teach and his goal to make Whitebeard as the Pirate King. Although not the same bloodline, but the relationship between Ace

Sabo and Luffy became stronger than their brothers crawling together. Ace set out to be a pirate 3 years before Luffy and formed his own pirate group. Mera Mera no Mi: Flare Fruit, a rogia-type demon fruit that can transform into fire and use fire as a weapon to attack enemies from Long distance

ขอบคุณผู้สนับสนุนจาก : google

Please Post Your Comments & Reviews