โบอา แฮนค็อก

โบอา แฮนค็อก

โบอา แฮนค็อก ผู้หญิงคนเดียวในตำแหน่งชิจิบุไค ราชินีแห่งเกาะอเมซอนลิลลี่และกัปตันของ Pirates of Kuja เธอสวยจนใครเห็นก็ต้องหลงใหล

แต่ตัวละครนั้นไม่ได้สวยงามเหมือนหน้าตาเลย ทั้งหยิ่งผยองเห็นแก่ตัวไม่เห็นแก่หน้าพระพรหมที่ไหนก็ได้และอารมณ์แปรปรวนที่สุด

แต่ถ้าคุณรักใครสักคนแม้ว่าจะเป็นดาวหรือเดือนคุณก็สามารถรับได้ และไม่น่าเชื่อว่าชายผู้โชคดีคนนั้นคือลูฟี่ที่ไม่เคยมีเรื่องรัก ๆ ใคร่ ๆ ในใจวันนี้เราจะมาดูว่าแฮนค็อกทำงานอะไร ลูฟี่ผู้ชายที่ทำให้โลกของเธอเป็นสีชมพู

โบอาแฮนค็อกจักรพรรดินีผู้เย่อหยิ่งและสูงส่ง แต่ภายใต้การแสดงออกที่เธอแสดงออกมีความลับที่น่ากลัวของเธอเอง เรื่องน่ารังเกียจที่เขาเคยเป็นทาสคนของมังกรฟ้า

ต้องมีสัญลักษณ์ของตัวเองที่ไร้ค่าและน้อยกว่าสัตว์ร้ายติดตัวไปตลอดชีวิต เป็นความลับที่แม้ว่าคุณจะตายหรือต้องหลอกลวงคนทั้งประเทศก็ไม่ยอมให้ใครรู้ แต่ลูฟี่เป็นผู้ชายคนแรกและอาจเป็นคนเดียวที่แฮนค็อกเปิดเผยความลับ

กฎหลักของเกาะอเมซอนลิลลี่คือห้ามผู้ชายเข้า แต่ลูฟี่เป็นคนที่มีข้อยกเว้น เขาเป็นชายคนแรกที่แฮนค็อกอนุญาตให้อยู่บนเกาะ (แม้ว่าในภายหลังจะอนุญาตให้ Jinbei และ Heart Pirates ขึ้นมาบนเกาะ แต่นั่นก็เพื่อช่วยชีวิตลูฟี่ที่บาดเจ็บสาหัสและใกล้ตาย)

นอกจากนี้แฮนค็อกยังยินดีที่จะเป็นพลังให้กับลูฟี่ทุกเมื่อที่ต้องการ ถ้าสำหรับผู้ชายที่คุณรักไม่ว่าจะเป็นกฎของกองทัพเรือกฎของรัฐบาลโลกหรือแม้ว่าจะต้องถูกปลดออกจากตำแหน่งก็ตามชิจิบุไคมีหรือจะดูแล

โบอา แฮนค็อก
โบอา แฮนค็อก

โบอา แฮนค็อก

Boa Hancock, the only woman in the title of Shichibukai. Queen of the Amazon Lilly Island and the captain of the Pirates of Kuja. She is so beautiful that anyone who sees it must be fascinated.

But that character is not as beautiful as its appearance at all. Both arrogant, selfish, selfish, unselfish, in front of Brahma anywhere And most moody

But, if you love someone, even if it’s a star or a month, you can get it. And it’s unbelievable that that lucky man is Luffy, who never had a love affair in his mind, today we’re going to take a look at what Hancock has been working for. Luffy, the man who made her world pink.

Boa Hancock, a proud and noble empress. But under the expression she showed, there was a hideous secret of her own. The disgusting story that he had been a slave to the people of the Sky Dragon.

There must be a symbol of self that is worthless and less than the beast with it for life. It is a secret that even if you die or have to deceive the whole country, you will not let anyone know it. But Luffy was the first man and was probably the only person Hancock had revealed the secret to.

The main rule of the Amazon Lily Island is that males are prohibited from entering. But Luffy was the one who had the exception. He was the first man Hancock allowed to stay on the island. (Although later allows Jinbei and Heart Pirates to come up on the island But that is for the sake of saving lives, Luffy, mortally injured, near-fatal state)

In addition, Hancock is happy to be a power to Luffy whenever he wants. If for the man you love, whether it is the rules of the navy World government rules Or even if it had to be removed from position, Shichibukai had or she would care

ขอบคุณผู้สนับสนุนจาก : google

Please Post Your Comments & Reviews

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *